Alla inlägg den 21 april 2014

Av Emil Lundahl - 21 april 2014 20:00


Bristen på bra trädgårdsprogram på SVT får en att förtära vad som helst, bara det handlar om trädgård och natur. Ja, det klart att skulle jag bredda mitt sökfält lite så hade det säkert gått att finna lite vettiga program på reklamkanaler där ute, men nej tack. Avskyr reklam, så är det med det. Dryga ut en halvtimmes program till en timme med reklam, FUCK THAT!

Så, tills vidare får jag trycka i mig "Trädgårdsmåndag" så gott det bara går. Och visst går det an, när Tarek lagar god mat och John ger konkreta trädgårdstips, men vad gör pernilla där. Någon funktion fyller hon säkert mer än det, faktiskt, underhållande gnabbet hon och killarna emellan.

Men det räcker inte..

Kan någon snälla ge mig några tips på bra trädgårdsprogram som går att se utan reklam, på youtube eller vart som helst. TPB går också bra. Jag slukar vad som helst vid det här laget. Min Podcast-lista är fylld till bredden med program ur P1 som har något alls med trädgård att göra.

Tack och adjö!

("Efter 20:00")
Nähä, bara för att det råkar vara annandag påsk har jag inte ens det programmet att konsumera heller, uppenbarligen! Röv...


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards